Справа по аварії кукурузника у Ковельському районі. Де результи?

26 Березня 2015, 15:25
2634

Дві аварії, майже ідентичні, сталися у Волинській області за кілька років. У 2013-му році біля села Скулин Ковельського району розбився кукурузник, який перевозив контрабанду цигарок. Тоді загинуло дві особи. Сьогодні, 26-го березня сталася така самісінька подія у селі Промінь Луцького району. Впав літак, який перевозив білоруські сигарети. 2 осіб загинуло.

Картини дуже схожі, історії також. «Кукурузник», який розбився у 2013-му році у Скулині так як і його нещасливий «двійник», простоював на території сільської ради кілька місяців. Всі про це знали, проте, нікого подібне не цікавило аж до аварії.

Як повідомляють ЗМІ, літак, який розбився у Промені теж не був секретом. Раніше він розкидав над місцевими полями добрива. Яким чином він дістався у користування контрабандистам наразі невідомо.

Так само, як і невідома доля розслідування з кукурузником, який розбився 3 роки тому.  Тоді у ЗМІ повідомляли, що один із загиблих був нібито сином начальника відділу з надзвичайних ситуцій Ковельської РДА  Олександра Ромаха. Автівка, яку знайшли на місці аварії, була зареєстрована на ім҆я  Любові Григорівни Ромах. Хоча справа була дуже гучною і пов'язана з ковельським чиновником правоохоронці не поінформували про результати, що наштовхує на думку - результатів немає. Цікаво, чим завершиться розслідування цієї трагічної контрабанди? Кому належить, цей недешевий транспорт, що очевидно використовувався для нелегального перетину кордонів? А також скільки таких літаків сховано по закутках нашого прикордонного краю?

ФОТО за 2013 рік, неподалік села Скулин Ковельского району. Сайт ТРК «Аверс». Фото з авіакатастрофи у селі Промінь. Інтернет-видання ВолиньPost.













Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024