Обурені ковельчани зірвали сесію міськради. Кіндера хочуть винести у смітник

26 Березня 2015, 12:16
1452

На сесії Ковельської міської ради знову скандал. Кіндер не захотів вислухати жителів міста, які прийшли зі своєю проблемою на засідання. Обурені люди зірвали захід.

Під час засідання 69-ї сесії Ковельської міської ради, жителі міста попросили дати слово депутату Володимиру Пархонюку. Обранець громади вийшов до трибуним, а разом з ним і декілька десятків обурених ковельчан. За словами депутата міська влада на чолі з Кіндером збираються рейдерським способом захопити приміщення ТОВ «ВКП Каскад». Пархонюк запропонував розглянути питання, яке їх хвилює першим у порядку денному.

Але голова міської ради Олег Кіндер не надав слово Пархонюку.  Він оголосив перерву в сесії на невизначений час, і попросив правоохоронців скласти протокол про адмінпорушення на на депутата, який на думку мера зриває сесію.

Обурені люди тримають плакати «Хто зупинить беззаконня чиновників?» та «Кіндер, досить нам сюрпризів».

Більшість депутатів міської ради повтікали з сесійної зали. А ковельчани, які є працівниками ТОВ «ВКП Каскад», вимагають розглянути на початку сесії питання. Справа в тому, що люди яке як переконані – їх хочуть позбавити майна і знищити підприємство.

Ось таке звернення вони дали журналістам.

Секретар міської ради Михайло Гетьман оголосив перерву на невизначений час.

"Якщо так всі будуть приходити і вимагати, щоб їхнє питання розглядали першим, то на наступній сесії тут буде стояти сто людей, які вимагатимуть, щоб їх заслухали першими", - пояснив мотиви міської влади Михайло Гетьман.

Сесія міської ради зірвана. Пархонюк пообіцяв привести на наступну сесіїю 100 людей і винести Кіндера з кріслом у смітник: «Якщо «Правий сектор» не зміг, то я зможу», - зауважив депутат Пархонюк.

Він каже, що його підприємство платить більше мільйона гривень податків а міська влада на чолі з Кіндером намагається рейдерським способом захопити підприємство.

Коли Ковельська міська рада знову почне працювати невідомо.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024