У Ковелі двічі затримували п’яного водія, водійських прав якому ніхто не видавав

16 Серпня 2019, 18:00
Водій / Фото ілюстративне 3320
Водій / Фото ілюстративне

Суд не зміг позбавити права керування транспортними засобами порушника з Ковельщини, оскільки водійських прав йому ніхто не видавав.

Ковельський міськрайонний суд розглянув матеріали справи про притягнення до адміністративної відповідальності жителя села Старі Кошари Ковельського району Миколи Леончука.

Цього року поліцейські двічі затримували чоловіка вночі у Ковелі, коли той перебував за кермом автомобіля ЗАЗ-1102 в стані алкогольного сп’яніння: 10 червня о 04:30 на вулиці Достоєвського та 1 липня о 05:20 на вулиці Володимирській. В обох випадках під час перевірки з відеофіксацією та в присутності свідків спеціальні прилади показали вміст алкоголю в його організмі – 1.034% та 2.07% проміле.

Правопорушник на виклики до суду не з’явився, хоча про час та місце розгляду справи був повідомлений у передбаченому законом порядку, уникав отримання судової повістки.

Постановою суду на Миколу Леончука накладено штраф в розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. При цьому суд не застосував до нього стягнення у виді позбавлення права керування транспортними засобами, оскільки посвідчення водія йому не видавалось.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром