Голоби: житомирчанки стали чемпіонками України з футболу серед дівочих команд

16 Серпня 2019, 16:25
Житомирчанки стали чемпіонками України з футболу серед дівочих команд 2552
Житомирчанки стали чемпіонками України з футболу серед дівочих команд

На Ковельщині закінчився Чемпіонат України з футболу серед дівочих команд WU-15 Першої ліги 2019 року.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

На базі стадіону «Дружба»у селищі Голоби з 13 по 16 серпня відбулись ігри між командами-учасниками із різних регіонів України: «Янтарочка» з міста Новоярівськ (Львівська область), «Карпати» з міста Львів, «ДЮСШ №3» з міста Івано-Франківськ, «Кобра» (Луганська область), Збірна Одеської області, Збірна Закарпатської області, Збірна Волинської області, Збірна Житомирської області, Збірна Хмельницької області, «Надвіряночка» з міста Надвірна (Івано-Франківська області), «СДЮШОР -16 - Окіп» з міста Київ, Збірна Тернопільської області. 

16 серпня дівочі команди «Збірна Житомирської області» та «Збірна Одеської області» змагались за чемпіонство України з футболу серед дівочих команд WU-15 Першої ліги 2019 року.

І зрештою перемогла збірна Житомирської області.

Нагородження команд відбулось в офіційній атмосфері за участі першого заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана, Голобського селищного голови Сергія Гарбарука та головного тренера дівочої збірної команди України до 17 років Сергія Сапронова.

«Асоціація не вперше проводить змагання такого типу на Ковельщині і маємо надію на спортивну співпрацю у майбутньому. Відрадно, що в Голобах зазнала позитивних змін інфраструктура футбольного поля, створені чудові умови, як для спортсменів так і для глядачів, а футбольне поле відповідає високим показним якості. Українська асоціація футболу вдячна за комфортні умови перебування та проживання спортсменів, транспортне забезпечення та організацію проведення змагань», – зазначив заступник начальника відділу Української асоціації футболу Руслан Діденко.

Після завершення усіх матчів відбулася церемонія нагородження дипломами, медалями та кубками. Українська асоціація футболу визначила такі номінації:

  • «Кращий воротар Чемпіонату» – Оксана Лапчак, Збірна Тернопільської області;
  • «Кращий захистник» – Лілія Лось, Збірна Житомирської області;
  • «Кращий півзахистник» – Яна Шкімба, Збірна Одеської області;
  • «Кращий бомбардир» – Ірина Кіщак «Карпати – Львів» та Дарина Кісільова, Збірна Житомирської області;
  • Бронзовим призером Чемпіонату України з футболу серед дівочих команд віком до 15 років стала команда «СДЮШОР -16 - Окіп» з міста Київ;
  • Срібний призер Чемпіонату – Збірна команда Одеської області;
  • Чемпіон України з футболу серед дівочих команд віком до 15 років у Першій лізі сезону 2019 – Збірна команда Житомирської області.

 










Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024