Олег Кіндер звинуватив ковельського волонтера в обкраданні держави

23 Квітня 2015, 16:07
1293

Ковельський міський голова звинуватив волонтера Миколу Печенюка в обкраданні держави, контрабандній діяльності та порадив віддати власну земельну ділянку на потреби ветеранів АТО.

Суперечка сталася в сесійній залі "Білого дому". Під час чергової сесії міської ради слово з місця взяв громадський активіст Микола Печенюк. Ковельчанин закликав міську владу уважніше ставитися до потреб ветеранів АТО та сформувати службу за принципом "Єдиного вікна", де мобілізовані могли б одразу оформити всі документи для отримання земельних ділянок. Зараз, за словами Печенюка, чиновники "футболять" ветеранів з кабінета в кабінет, затягуючи вирішення питання.

Виступ з місця громадського активіста викликав лють у Олега Кіндера.

"Печенюк! Роздайте, отам у Вас є земельні ділянки для господарської діяльності! Давайте пропозицію, ми її роздамо мешканцям!", - несподівано запропонував ковельський міський голова.

"Ви обкрадали державу! Ви, коли займалися контрабандою цигарок та спірту, то не платили державі нічого. А в мене працювало на фірмі 200 чоловік, я сплачував всі податки і  фактично утримував Вас, коли Ви служили прапорщиком у війську", - звинуватив волонтера Кіндер.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром