Івана Туся не звільнять за рапортом, який він написав під час візиту «Правого сектору»

01 Травня 2015, 09:46
1795

Начальник УМВС Волині не бачить підстав для звільнення Туся. Керівник Волинської міліції Петро Шпига на прес-конференції розповів, що думає про ситуацію з рапортом на звільнення, який написав начальник Ковельської міліції Іван Тусь.

Нагадаємо, нещодавно у місті Ковелі представники «Правого сектору» побували у міськвідділку мілції. Під час візиту «гостей», головний міліціонер Ковеля Іван Тусь написав рапорт на звільнення.

«Попросити» Івана Туся піти з посади, представники «ПС» вирішили через ситуацію, яка сталася за участі члена їхньої організації. Громадські активісти стверджують, що їхній товариш спробував затримати п'яного правоохоронця, який сідав за кермо, але йому на підмогу прибули колеги у погогонах – в результаті порушника відпустили. а активіст потрапив у лікарню.

Але головний міліціонер Волині Петро Шпига зауважив, що на його думку не було підстав для того, щоб вимагати таким чином звільнення Івана Туся:

«Я вважаю, що з тих всіх подій, які були оголошені не було кардинальних підстав приймати рішення звільняти начальника Ковельського міського відділку з посади. Оскільки на момент тієї події за яку були виставлені претензії, керівник міліції був у відпустці і практично він не міг вплинути і бути причетним до безконтрольності роботи… У мене будь-яких претензій до роботи Івана Туся немає. Міліція працює, злочини розкриваються… І хочу вам сказати, що рішення про звільнення з посади начальника такого структурного підрозділу приймає Міністр внутрішніх справ».

Також Петро Шпига розповів - нещодавно збиралися представники всіх громадських організацій Ковельщини де була присутня і профспілка працівників міліції. За словами Шпиги, представники цих організацій повністю підтримали роботу головного міліціонера Ковеля.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024