Чим цікавилися ковельські депутати під час сесії

26 Травня 2015, 16:47
1180

Під час чергової 72-ї сесії Ковельської міської ради в сесійній залі зареєструвалося 27  з 36 обранців громади. Протягом часу виділеного на депутатські запити та звернення депутати говорили про дитячий майданчик, тротуари та розвантаження вулиць міста від автотранспорту.

Першим до мікрофона підійшов депутат від ВО "Батьківщина" Олександр Артишук який звернувся до колег з проханням звернути увагу на стан дитячого майданчику що знаходиться біля костелу. Депутат пропонує передати його на баланс ЖЕКу №1.

Також Артишук розповів про прохання мешканців будинку за адресою Незалежності 74 які просять комунальників відремонтувати фасад їхньої будівлі. Найбільше занепокоєння викликає стан водовідвідних конструкцій. Місцеві побоюються руйнування будинку.

На останок депутат попросив комунальників відремонтувати тротуари по вулиці Чубинського.

Наступним слово взяв депутат Гнатюк який попросив навести лад на перехресті вулиць Брестської та Левицького. За словами обранці, після побудови в тому районі нового торгівельного центру вулиці перевантажені автотранспортом. Депутат запропонував перенаправити транспортні потоки через Набережну вулицю.

Олег Кіндер запропонував створити нову автостоянку на місці старого русла річки Турія, також він попросив комунальників вивчити питання розширення вулиці Левицького на 0.5-1 метр.

Секретар міської ради Михайло Гетьман розповів про подальшу долю залізничної лікарні. Він зачитав відповідь з Міністерства інфраструктури Укоаїни в який йшлося про те, що фінансування цієї лікарні покладається на органи місцевого самоврядування.

Також Гетьман запропонував створити депутатську комісію яка б мала б допомогти правоохоронцям у боротьбі з "квитковим ринком"  та дитячим кафе "Ням-Ням".

Попри те, що для оголошення запитів та звернень по регламенту надається півгодини вже через 17 хвилин Олег Кіндер чомусь оголосив що час вичерпано.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39