44 тисячі щомісяця: мати онкохворої волинянки просить допомоги

19 Серпня 2019, 18:00
Тетяна Куценко 1179
Тетяна Куценко

Рік для онкохворої волинянки Тетяни Куценко минув недаремно: завдяки правильному лікуванню зникли метастази, які були у печінці і легенях.

Молода мама двох дітей вдячна людям за допомогу й просить не залишати її сам на сам з недугою на півдорозі до одужання, повідомляє Кордон.

«Ні в печінці, ні в легенях їх немає. Залишились тільки сліди від них. У печінці без втручання Бога взагалі таке не можливо», – пише її мати Людмила Цимбалюк у Facebook.

Жінка розповідає, що для того, аби метастази не розвивалися, дочці потрібно приймати два препарати: Ібранс і Летрозол. Щомісяця на них сім’я витрачає 44 тисячі гривень, яких самотужки назбирати не в силі. Тому просить допомоги у небайдужих людей.

У свою чергу сама Тетяна Куценко дякує всім, хто відгукнувся та допоміг їй. Завдяки небайдужим людям у неї триває одинадцятий курс прийому дороговартісних препаратів.

«Щастя в простих речах: жити одним днем, мати можливість дихати, бачити, ходити, насолоджуватися кожною травинкою, кожною порою року, можливістю бачити рідних людей, і вірити, що буде ЗАВТРА! Дякую усім хто допомогав, допомагає від щирого серця! Нехай Боженька Вам допомагає у всьому, береже Вас і Ваші родини! У мене йде 11 курс прийому тергетів «Ібранс» завдяки Вам!», — пише в соцмережі Тетяна.

Підтримати молоду маму можна, надіславши кошти на картку ПриватБанку 5168 7573 9648 7623 (Куценко Тетяна).

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024