Прокуратура розслідує, з чиєї подачі ковельське бомбосховище зменшилося вдесятеро

12 Червня 2015, 15:54
1591

Правоохоронці Ковеля розслідують дії посадовців Ковельської міської ради, які призвели до того, що площа міського бомбосховища зменшилася удесятеро.

Про це стало відомо під час прес-конференції прокурора області Дмитра Чепіжака сьогодні, 12 червня, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Нагадаємо, площа бомбосховища у Ковелі на вулиці Сагайдачного, 7 за декілька років з 260 метрів квадратних зменшилася до 22, а земельна ділянка під об’єктом цивільного захисту наразі перебуває у приватній власності.

Зі слів Дмитра Чепіжака, відповідне провадження за цим фактом зареєстроване ковельським прокурором. Розслідує порушення ковельська міліція.

Розслідування проводиться за фактом недбалого виконання посадовцями Ковельської міськради своїх обов’язків, що призвело до реконструкції стратегічного об’єкту цивільного захисту населення ‒ бомбосховища.

У провадженні витребовується вся необхідна документація щодо самого об’єкта і перевірок, проводяться допити і з’ясовуються, які чиновники в цьому винні, і хто понесе відповідальність. Слідство за фактом триває.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024