За непокору ДАІ суд заарештував ковельчанку на 7 діб

14 Червня 2015, 06:33
1064
Керуючи автомобілем у Ковелі на вулиці Сагайдачного близько 9-ї години ранку, місцева мешканка не виконала вимогу зупинитися на чіткий жест інспектора Державтоінспекції та на проблискові маячки червоного та синього кольорів. Після чого була зупинена повторно.
 
Як сказано у протоколі, жінка перебувала за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з рота, нестійка хода, нечітка мова. Однак від проходження медичного огляду в установленому порядку в медичному закладі відмовилась.
 
Матеріали справи з ДАІ були передані до Ковельського міськрайонного суду. Але і в судовому засіданні своєї вини у вчиненні адміністративних правопорушень жінка не визнала, а про місце своєї роботи не повідомила.
 
Втім, провину довели покази чотирьох свідків та відеозапис. Визнаючи вид адміністративного стягнення, враховуючи характер вчиненого правопорушення, підвищену небезпеку проступку, особу правопорушниці, її майновий та сімейний стан, суддя В’ячеслав Лесик постановив піддати останню арешту строком на 7 діб.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024