Ковельська райрада оприлюднила депутатів-прогульників

10 Липня 2015, 09:50
1974
Народ повинен знати прізвища своїх «героїв», які обрані громадою до представницького органу влади, але не відвідують сесійні засідання. Таке «профілактичне» рішення було прийнято 1 липня цього року на колегії ради. Невдовзі оприлюднили і список.
 
Починаючи з 23 листопада 2010 року і по теперішній час відбулось 45 сесійних засідань, з них 44-а сесія мала два пленарних засідання. 
 
Лідерами серед депутатів-прогульників є голова голобського сільськогосподарського виробничого кооперативу «Надія», член партії «Сильна Україна» Анатолій Метілка (депутатська група «Єдина Ковельщина») та директор СТзОВ «Пісочне» Ростислав Оксенюк (обраний до ради, як член Партії регіонів, а тепер входить до групи «Єдність»), які пропустили по 25 пленарних засідань.
 
Слідом за ними йдуть позапартійні директори – колодяжненського СТзОВ імені Лесі Українки Сергій Герез (позафракційний) та СТзОВ «Прометей» Віталій Фіщук (фракція «Народна партія», депутатська група «Єдність»), яких не було на 22-х засіданнях.
 
Третю сходинку «обіймають» приватний підприємець, співзасновник велицького СТзОВ «Зоря», член партії «Сильна Україна» Михайло Киденько (група «Єдність») та старший майстер лісу Ковельського СЛАТ «Тур» Ярослав Василюк (депутатська група «Єдина Ковельщина»), які не прийшли на 20 засідань.
 
Звичайно, всі вони – люди дуже завантажені керівною роботою. Але для чого їм тоді здався той депутатський мандат? Невже для понтів? 
 

 
До речі, з усіх депутатів Ковельської районної ради шостого скликання не пропустили жодного пленарного засідання лише керуючий справами виконавчого апарату ради, член УНП Андрій Броїло та голова фермерського господарства «Форса», колишня член партії ВО «Батьківщина» Ольга Рудик – обоє з групи «Єдність».
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром