Ковельського директора хотіли покарати за дорожню розмітку

16 Липня 2015, 09:31
1052
Ковельське відділення ДАІ завело справу на директора комунального підприємства «Добробут» Леоніда Демчука за порушення правил, норм та стандартів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху. Що ж конкретного ставилося у провину комунальнику?
 
Виявляється, директор, будучи відповідальною особою по утриманню в належному стані проізної частини вулично-шляхової мережі, не виконав вимоги ДАІ від 25 березня цього року щодо поновлення дорожньої розмітки в Ковелі по вулиці Брестській та в місцях, де трапились ДТП, перехрестях тощо.
 
В суді Леонід Демчук визнав себе винним у скоєнні правопорушення частково. За його словами, він дійсно відповідає за поновлення дорожньої розмітки, однак останнім часом розмітка не була поновлена, поскільки Ковельським міськвиконокомом не виділялись гроші на даний вид робіт. Кошти були перераховані місцевою владою у ШБУ-63, що є виконавцем цих робіт лише 28 квітня. «В звязку з чим не було можливості виконати вимоги ДАІ», – пояснив директор «Добробуту» і на підтвердження своїх слів надав головуючому лист Ковельського міськвиконкому про перерахунок коштів. 
 
Невже суворі стражі ковельських доріг, якими керує Сергій Долінко, не бачили, що невиконання робіт по дорожній розмітці фактично не залежали від волі директора «Добробуту»?
 
Тож результат був передбачений. Суддя Олег Василюк постановив звільнити Леоніда Демчука від адміністративної відповідальності за малозначністю вчиненого правопорушення, обмежившись усним зауваженням, і провадження по справі щодо нього закрив.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39