Громадські організації Волині заявили, що Дружинович ‒ нелегітимний

10 Серпня 2015, 18:00
2039

Представники близько 15 громадських організацій звернулися до управління лісового та мисливського господарства області щодо порушень при формуванні громадської ради та призначенні керівника Сергія Дружиновича.

Про це йдеться у їхньому документі, опублікованому на сайті управління, ‒ пише Волинське агентство розслідувань.

Серед порушень активісти називають те, що до громадської ради включили членів організацій, які не мають ніякого стосунку до лісу, натомість представників профспілки лісового господарства області, обласного осередку УТМР, «Товариства лісівників України» в неї не включили.

Також активісти кажуть, що на офіційному сайті управління не оприлюднили інформацію про збори ініціативної групи із вказуванням часу та місця, щоб охочі могли прийти та долучитися до формування громадської ради.

Водночас вони вказують на розбіжності у кількості членів організації вказаних у підсумковому списку та кількості учасників зборів та сумнівні реєстраційні дані.

Ще на зборах громадської ради не було представника управління, при якому вона створюється і, за словами підписантів, не забезпечена об’єктивність голосування, бо голосували не тільки члени ради, а й інші присутні.

Тому представники близько 15 різних громадських організацій вважають, що формування складу громадської ради із 23 людей відбулося нелегітимним шляхом, адже туди фактично «пропихнули» своїх людей, зокрема нелегітимним є призначення головою ради лідера «Правого сектору» на Волині Сергія Дружиновича.



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024