Виконавча служба «завела» справу на Кіндера

13 Серпня 2015, 21:07
1121
Головним територіальним управлінням юстиції у Волинській області відкрито виконавче провадження щодо примусового виконання рішення Ковельського міськрайонного суду.
 
Мова йде про нашумілу скандальну судову епопею між ковельським міським головою Олегом Кіндером та начальником відділу по управлінню майном комунальної власності міськвиконкому Вікторією Васінович. Ганебно програвши в суді та ще й отримавши «на горіхи» від Головдержслужби, градоначальник мав би добре засвоїти гіркий життєвий урок, слухняно, як належить посадовцю такого рівня, виконати винесений іменем України «вердикт» Феміди. Але, ставши в позу скнари, він «зажав» гроші, відмовляючись сплатити наполегливій жінці-держслужбовцю понесені судові витрати – 5 тисяч гривень. Зважаючи на респектабельне життя-буття мера, для нього ця сума є мізерною, однак саме питання – надто принципове, бо цього разу в суді його «вжарив» не хто-небудь, а підлегла.
 
За час своєї п’ятирічної каденції на посаді міського голови Олег Кіндер не вперше потрапляє в грошовий «капкан». І сума в 5 тисяч казначейських білетів вперто переслідує горе-мера. Ще й досі в світовій інформаційній павутині лунає голос, аналогічний кіндеровому, який виправдовується перед місцевим підприємцем за 5 тисяч доларів, отриманих в якості мзди за голосування на сесії ради. Ну, хіба ж після цього ковельський голова не «п’ятірочник»?
 
Схоже на те, що з паном Кіндером нині вирішили не панькатися. Постанову про відкриття виконавчого провадження підписав начальник відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області Олександр Самчук. Боржнику, тобто Олегу Олексійовичу, вказано самостійно виконати рішення Ковельського міськрайонного суду. 
 
«При невиконанні рішення в наданий для добровільного виконання строк виконати його в примусовому порядку зі стягненням з боржника виконавчого збору та витрат, пов’язаних з провадженням виконавчих дій», – йдеться в постанові. 
 
Не виключено, що до приватного маєтку в Ковелі, де проживає Олег Кіндер, в один чудовий день завітають судові виконавці, аби вилучити на 5 тисяч гривень майна, яке особисто йому належить.  
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром