За корупцію засуджено депутатку Ковельради

18 Серпня 2015, 06:42
1289
У депутатському корпусі Ковельської міської ради трапився черговий «зальот». 
 
Після того, як суд оштрафував чотирьох обранців місцевої громади за те, що вони вчасно не подали декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, на лаві підсудних опинилася чергова «жертва» корупції, цього разу – депутат Валентина Дубій, з провладної у раді фракції ВО «Батьківщина».
 
Два роки тому газета «Ковель сьогодні» розповіла про те, як Валентина Іванівна, прикриваючись своїм депутатським мандатом, відібрала у дитини-інваліда земельну ділянку. Ображена розголошенням цієї зухвалої оборудки, бютівка вирішила звести рахунки з неугодними журналістами та подала на редакцію судовий позов про захист честі, гідності і ділової репутації, оцінивши свої «страждання» та «ділову репутацію» в 50 тисяч гривень. Суд вона з тріском програла…
    
Що такого накоїла пані Дубій нині? Виявляється, причиною тому знову є земля.
 
Наше видання неодноразово оприлюднювало прізвища городян та мешканців інших населених пунктів, яким місцеві можновладці роздають земельні ділянки. В одному з таких «блатних» списків значився чоловік Валентини Іванівни – Володимир Васильович Дубій. Рішенням Ковельської міської ради від 26 травня 2015 року йому було надано дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення в оренду на 5 років по вулиці Братуня земельної ділянки, площею 1200 квадратних метрів, для ведення городництва за рахунок земель міськради, не наданих у власність чи користування. 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39