Кіндер зробив радником свого бувшого першого «зама»

07 Вересня 2015, 12:27
1601
На роботу в ковельський «Білий» дім повертається колишній перший заступник міського голови Анатолій Трофимук, який всього два місяці тому, як подав у відставку, вийшовши на пенсію.
 
Сьогодні під час апаратної наради у Ковельському міськвиконкомі цю новину підлеглим озвучив особисто міський голова Олег Кіндер, повідомивши, що Анатолій Трофимук стане його радником, займатиметься тими ж самими питаннями, коли був першим «замом», і ставитися всі до нього мають, як до першого заступника. 
 
До речі, обов’язки першого заступника міського голови виконує секретар ради Михайло Гетьман, хоча чинне законодавство не дозволяє у даному випадку суміщати ці дві керівні посади, адже йдеться про представницьку та виконавчу владу міста, а не села. 
 
Чи отримуватиме гроші з міського бюджету новоспечений радник? Чи буде в нього службовий кабінет, в який можна буде прийти «під мухою», чи працюватиме у квартирі, яку загарбав, та ще й роками не платив за комунальні послуги? Варто нагадати: все ще залишається вакантною посада консультанта мера, яку обіймав депутат Ковельради з фракції ВО «Батьківщина» та багатолітній голова депутатської «земельної» комісії Юрій Конащук
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром