На Ковельщині вкрали водогін і зруйнували дорогу

09 Вересня 2015, 13:22
1551
Мова йде про водопровід на території Поворської сільської ради, який «тягнувся» два кілометри – від озера до військової частини, що знаходиться на околиці села і обслуговує авіаційний полігон.
 
«Документів на утилізацію водогону немає, отже, це – крадіжка серед білого дня. Але, на превеликий жаль, нашим чиновникам байдуже до зухвалого розкрадання комунальної власності місцевої громади», – говорить депутат Ковельської районної ради Анатолій Корнійчук, обраний від ВО «Батьківщина».
 
За зверненням небайдужих жителів Поворська на сесії райради, яка відбулася у серпні, депутат з групи «Єдина Ковельщина» Петро М’якота озвучив запит щодо руйнування водогону та дороги від військової частини до поворського озера. Як не дивно, більшість народних обранців дана проблема не зацікавила. Запит не підтримали, тоді депутат подав його до секретаріату, як звернення. А вже після завершення сесії поворський сільський голова Сергій Семенюк дорікнув Петру М’якоті, що до водогону і тієї дороги йому нема діла. Як же так?
 
Цікаво, що у передвиборчій програмі кандидата на посаду сільського голови старшого майстра Поворського лісництва Ковельського СЛАТ «Тур» Сергія Семенюка у 2010 році було записано «фундаментальну» обіцянку: «Постійно проводити ремонт доріг по сільській раді, а також провести вимостку дороги до зони відпочинку (озеро Поворське)». Можливо, демонтаж невідомими водогону якимось чином пов’язаний з «обітницею» «провести вимостку дороги»?
 
Громадські активісти з Поворська передали нашому виданню фото КамАЗу (державний номер АС 5203 АІ), люди з якого «хазяйнували» на поритій дорозі між озером і військовою частиною та спішно «ретирувалися» із завантаженими трубами розкраденого водогону… 
 


Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром