У Ковелі заасфальтували двір мера Кіндера

17 Вересня 2015, 09:00
1191
Приватна місцева фірма «Ідея» поклала новий асфальт до двору та у дворі багатоповерхівки на вулиці Незалежності, де розташована квартира, в якій зареєстрований мешканцем міський голова Олег Кіндер. З приводу цієї доброї справи, то одна із пенсіонерок, яка тут проживає, висловила нашим журналістам бажання, щоб вибори проводилися частіше.
 
Контроль за ходом цього будівництва здійснює особисто начальник відділу комунального господарства виконкому Ковельської міської ради Олександр Балак, який прибув на «об’єкт» із фотоапаратом в руках і охоче поспілкувався з представниками мас-медіа.
 
«Скільки коштують оці роботи?» – цікавимося в Олександра Сергійовича. 
 
«Я думаю, не одна сотня тисяч гривень буде. Думаю, півмільйона буде коштувати. Ви дайте хоч одне позитивне! Щоб міський голова заїхав на коні на нову посаду. Щоб другу каденцію працював. Скільки вже років, від Семенюка [колишній міський голова Анатолій Семенюк, – ред.], ні один мер не може в другий заход пройти», – прохав-журився Олександр Балак.  
 
В цей момент до розмови доєднався випадковий перехожий – високий чорнявий чоловік з бородою.
 
«Я от зайшов у ваш туалет міської ради, то навіть немає мила, аби помити руки і висушити чим», – дорікнув він пану Балаку.
 
«Да немає чим ж*пу витерти! Пальцем треба витирати! Крадуть все! Все крадуть. Знімають… дзеркала… все знімають», – бідкається «розрухою» головний комунальник міста.
 
«Олександре Сергійовичу, отака, як тут ми бачимо, програма по облаштуванню дворових територій, вона ще, можливо, десь реалізується по місту? Чи лише в дворовій території ковельських високопосадовців?» – продовжуємо інтерв’ю із чиновником.
 
«Да… да… Скрізь і багато», – враз знітився Олександр Балак, «перевівши стрілки» на свого начальника: «Але вам краще інтерв’ю це взяти в заступника Товстиги [заступник міського голови Андрій Товстига, – ред.]».
 
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024