Хто йде у Волиньраду за списками «Батьківщини» від Ковельщини

22 Вересня 2015, 12:02
1211

Після багатьох днів переговорів та суперечок обласна організація ВО «Батьківщини» оприлюднила підсумкові списки на виборах в облраду.

Презентували їх у Луцьку 21 вересня, ‒ пише Волинське агентство розслідувань.

Керівник обласного штабу Роман Карпюк каже, що сприски навіть перевіряла служба безпеки партії, затверджувала кадрова комісія та політична рада «Батьківщини». 

Так, відповідно до списків, 47-й округ в Ковелі «отримав» Сергій Слабенко. Також балотуватимуться Валентина Блінова (депутат облради), Олег Кіндер (мер Ковеля) та Михайло Донець (директор санаторію «Турія»).

Варто зауважити, що щодо висунення Сергія Слабенка тривали жорсткі дискусії. Свого часу він «засвітився» у ДТП біля Луцька. За кермом автомобіля разом із Слабенком був п’яний суддя Руслан Хитрик. Ще Слабенко у нинішньому скликанні облради представляв не «Батьківщину», а «Нашу Україну». Хоча треба визнати, що цей депутат був одним із найбільш юридично підкованих та продуктивних у нинішній каденції. Слабенка не було у попередньому списку, який «Батьківщина» оприлюднила 17 вересня. Що стало причиною його включення, поки невідомо.

Натомість від Ковельського району у «Батьківщині» пропонують Галину Йовик, директора Гішинської ЗОШ І-ІІ ст., Анатолія Корнійчука, директора ТзОВ «АВТОР» та Віктора Мелюха, начальника відділу організації митного контролю Ягодинської митниці, позапартійного.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024