У Ковелі викрили партію підакцизних товарів та вилучили понад 10 тисяч доларів «виручки»

23 Серпня 2019, 13:22
2973

У Ковелі податкова міліція Волині викрила місце незаконного накопичення підакцизних товарів. 

Під час операції «Акциз-2019» співробітники податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури області у Ковелі провели ряд заходів, спрямованих на встановлення місць незаконного накопичення, зберігання та реалізації підакцизних товарів,  інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Внаслідок цього в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду провели огляди, в результаті яких встановили, що місцевий житель незаконно зберігав близько 2 тисяч літрів  рідини з характерним запахом спирту, 1 260 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, орієнтовною вартістю 550 тисяч гривень. В результаті вжитих заходів податковою міліцією фальсифікат вилученили. 

Крім того, виявили та вилучили готівку  9 468 доларів США та 22,8 тисяч гривень, які були отримані від незаконної реалізації підакцизу в роздріб жителям Ковеля та Ковельського району.

Наразі відбуваються слідчі (розшукові) дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішують питання про арешт на вилучені товарно-матеріальні цінності та проведення відповідних експертиз.  

Коментарі
23 Серпня 2019, 18:27
Не так давно, пам"ятаю, Дідіцького на цьому брали. Алкогольний міні-цех викрили. До суду справу скерували. Чим закінчилося?.. Грамоту дали йому на день міста. Тепер ці фіскали знову "блискуче" спрацювали, готувалися з півроку, все задокументували, вилучили. Тільки пшик з цього буде, як завжди.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024