Ковельський чиновник за хабар може отримати 10 років

05 Листопада 2015, 12:50
1748

Від 5 до 10 років позбавлення волі може отримати заступник начальника відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища виконавчого комітету Ковельської міської ради Дмитро Бруча за отримання хабара.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Прокуратурою Волинської області спільно із працівниками управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в області учора затримано «на гарячому», під час одержання «авансу» обсягом 200 доларів США, заступника керівника одного із структурних підрозділів органу місцевого самоврядування, який вимагав неправомірну вигоду обсягом 6000 доларів США за сприяння у наданні у власність земельної ділянки.

Цього ж дня слідчим за погодженням із прокурором горе-посадовцю оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Чиновнику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Зараз вирішується питання про обрання посадовцю запобіжного заходу у виді тримання під вартою, відсторонення його від займаної посади та проводяться інші процесуальні дії.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром