Ковельський мер уклав угоду із своїм екс-радником майже на 100 тисяч гривень

26 Серпня 2019, 15:56
Ковельський мер уклав угоду із своїм екс-радником майже на 100 тисяч гривень 5067
Ковельський мер уклав угоду із своїм екс-радником майже на 100 тисяч гривень

Колишній радник міського голови Ковеля виготовляє для мерії тематичні інтерактивні карти.

Ковельський мер Олег Кіндер підписав договір з приватним підприємцем Юрієм Конащуком, який колись працював його штатним консультантом, про виготовлення тематичних інтерактивних карт. Мова йде за послуги з обробки даних на основі інформаційних матеріалів, що надаються замовником, тобто міськвиконкомом. Вартість таких послуг, якщо вірити підписаному договору, становить 90 тисяч гривень без ПДВ.

Про цей факт міський голова Олег Кіндер письмово повідомив депутатку Ковельської міської ради Галину Стасюк у зв’язку з її депутатським зверненням.

За словами мера, виготовлення набору тематичних інтерактивних карт проводиться з метою забезпечення доступу громадськості до публічної інформації щодо об’єктів комунальної власності міста Ковеля, а темами карт є: перелік об’єктів комунальної власності; довідник підприємств, підпорядкованих Ковельській міській раді; дані про місце розміщення зупинок громадського транспорту; дані про паркування; схеми санітарного очищення міста; дані про розміщення громадських вбиралень.

У технічному завданні, яке підписали Кіндер та Конащук, хтось постав галочку навпроти одного пункту – «Перелік об’єктів комунальної власності».

Згідно рахунку від 25 липня 2019 року з виправленою від руки датою, Юрію Конащуку виконком міської ради перерахував попередню оплату за договором в сумі 27 тисяч гривень.




 

Приватний підприємець Юрій Конащук також є координатором з технічних питань Проекту PBU1/0071/16 «Транскордонний центр діалогу культур Польща-Білорусь-Україна».

Читайте також:

Коментарі
27 Серпня 2019, 06:05
Нормальна така ігра в карти
27 Серпня 2019, 20:44
Всі ці дані є в білому домі, залишилось їх просто оприлюднити на офіційному сайті міста. За що 100 000 гривень???
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024