У Ковелі відбулися змагання з пляжного волейболу

27 Серпня 2019, 18:00
2000

У Ковелі на спортивних майданчиках набережної відбулися змагання з пляжного волейболу з нагоди Дня Незалежності України.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У турнірі брали участь 6 чоловічих команд – «Вогник», «Видра», «Крепатура», «МЧС», «Пісочне» та «Версаль» та 4 команди ветеранів 40 років і старших – «Досвід», «Садівник», «Наше місто» та «Стара Вижва». 

Чоловічі колективи розділили на 2 групи по 3 у кожній. У півфінальних поєдинках «Видра» (Василь Котюх та Богдан Філюк) перемогла «МЧС» (Андрій Домарецький та Олександр Золотницький), а команда «Пісочне» (Віталій Базюк та Дмитро Базюк) поступилась «Крепатурі». У боротьбі за ІІІ місце «МЧС» обіграла «Пісочне»: 2 : 0. У грі за І місце «Крепатура» у складі Андрія Семенюка та Ігоря Ципана здолала «Видру» з рахунком 2 : 0.

Змагання ветеранів проходили за коловою системою. Перемогу виборола команда «Наше місто» (Анатолій Шворак та Андрій Григола), друге місце у волейболістів «Старої Вижви» Петра Чорного та Олександра Сахарчука, третє посіли представники «Досвіду» Микола Левчук та Олександр Ксьондзик.

На урочистому закритті турніру переможців та призерів нагородили грамотами та медалями від відділу фізичної культури та спорту. 

 




Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром