Кіндер хоче «ліквідувати» свою конкурентку на виборах мера

16 Грудня 2015, 18:15
1246

Ліквідацію відділу по управлінню майном комунальної власності виконкому Ковельської міської ради можна розцінювати, як особисту помсту мера Олега Кіндера начальнику цього виконкомівського підрозділу Вікторії Васінович. Наразі у відділі працює троє посадовців.

У березні 2015 року Олег Кіндер ганебно програв суд, в який його подала Вікторія Васінович: головуюча по адміністративній справі Єлизавета Агеєвавизнала протиправними та скасувала аж три розпорядження Олега Олексійовича про накладання дисциплінарних стягнень на Вікторію Павлівну, а також постановила стягнути з міського голови на користь начальника відділу судові витрати у сумі 5 тисяч гривень.

А на виборах ковельського міського голови Вікторія Васінович (самовисунення) була четвертою після Олега Кіндера (ВО «Батьківщина»), Сергія Кошарука (партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність») та Миколи Печенюка (самовисунення). За її кандидатуру проголосували 2177 ковельчан (11,4845 %).

Проект рішення про нову структуру виконавчих органів Ковельської міської ради, загальну чисельність апарату управління та штатів уже роздали депутатам.

Замість секретаріату мають ввести посаду консультанта міськради. До відділу бухгалтерського обліку та звітності хочуть приєднати відділ господарської діяльності та матеріально-технічного забезпечення, відділу економічного розвитку допишуть слова: «та торгівлі», а відділу з питань цивільного захисту: «та екологічної безпеки», при цьому відділ земельних ресурсів має бути без «охорони навколишнього природного середовища». Об’єднаються відділ сім’ї та молоді з відділом фізичної культури та спорту.

Очікується поява нового відділу – державного архітектурно-будівельного контролю (в кількості однієї штатної одиниці). Замість відділу комунального господарства планують створення управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства. Про яке «капітальне будівництво» йдеться? Можливо, про відновлення робіт на колись зведеному «довгобуді»-фундаменті «нової» поліклініки, чи відбудову зруйнованого стадіону «Локомотив»?

Якщо депутати Ковельради проголосують за подібну структуру, то вона вступить в дію 1 квітня 2016 року, тобто в День дурня. І це виглядає, як глузування над тими посадовцями, посади яких градоначальник ліквідовує руками депутатів.






Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром