У Ковелі відбулася освітня конференція перед новим навчальним роком

29 Серпня 2019, 13:00
У Ковелі відбулася освітня конференція перед новим навчальним роком 3541
У Ковелі відбулася освітня конференція перед новим навчальним роком

У Палаці учнівської молоді відбулась серпнева конференція освітян.

Освітяни міста підбили підсумки роботи та визначили пріоритети на 2019-2020 навчальний рік, – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Конференція відбулася 27 серпня. З початком навчального року привітав колег та подякував також педагогам за хорошу підготовку до 1 вересня начальник управління освіти Віктор Бичковський

На зустрічі констатували, що усі навчальні заклади готові до нового навчального року.

Своїм досвідом та думками щодо необхідних нововведень поділились: методистка міського методичного кабінету Жанна Колеснікова, заступниця директора з навчально-виховної роботи з початкової освіти школи №12 Людмила Ляшук, вихователька-методистка дитсадку №14 «Перлинка», лауреатка премії міської ради «Успішний педагог – 2018 року» Юлія Петровська, заступниця директора з навчально-виховної роботи школи №6 Галина Кондратюк, директорка Ковельського інклюзивно-ресурсного центру Галина Пекарчук, голова міськкому профспілки працівників освіти Ігор Сезьомін.

Окрім того, на серпневій конференції вручили відзнаки успішним педагогам та за підсумками засідання прийняли рішення, в якому зазначили основні напрямки розвитку освітньої галузі міста.

 






 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024