Екс-прокурор Ковеля судиться за свою пенсію

01 Березня 2016, 18:00
1623

Колишній прокурор Ковельської міжрайонної прокуратури Сергій Масалов (на знімку), який до останнього часу працював прокурором Луцького району, звернувся до суду із позовом.

Позивач, який протягом десяти років очолював у Ковелі прокуратуру, просить Феміду визнати протиправними дії Управління Пенсійного фонду України. Отож, мова йде за пенсію.

Свого часу Сергій Масалов судився із газетою «Вісті Ковельщини», екс-мером Ковеля Ярославом Шевчуком, православним храмом у місті залізничників – собором Димитрія Солунського УПЦ Київського патріархату за «шматок» церковної землі, вимагаючи її під автостоянку біля прокуратури. І всі справи – програв! 

Судове засідання за позовом Сергія Масалова до Пенсійного фонду призначене на 9 годину 30 хвилин 2 березня. Справу буде розглядати суддя Ковельського міськрайонного суду Микола Миронюк.

До речі, цей же суд розглядає адміністративний позов колишнього працівника Ковельської міжрайонної прокуратури та екс-прокурора міста Луцька Андрія Кучера до Управління Пенсійного фонду України про визнання протиправною відмову у перерахунку та виплаті пенсії по звільненню, відповідно до Закону України «Про прокуратуру».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром