У Ковелі оголосили переможця бізнес-проєкту на 30 тисяч гривень

30 Серпня 2019, 17:15
Переможницею у конкурсі стала Ольга Ліщук 5833
Переможницею у конкурсі стала Ольга Ліщук

У Ковелі відбувся конкурс на найкращий бізнес-проєкт.

29 серпня у Ковельському міськрайонному центрі зайнятості відбувся фінал конкурсу кращих бізнес-проєктів. Задля їх виявлення у сфері малого та середнього підприємництва, популяризації кращих бізнес-ідей міська влада передбачила в бюджеті 2019 року 30 тисяч гривень на відзначення переможців конкурсу «Кращий бізнес-проєкт», – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

До участі допускалися бізнес-проєкти за різними напрямками діяльності. Кожен мав право подати одну пропозицію. Вони оцінювалися за такими критеріями: оригінальність та обґрунтованість ідеї, соціальна значущість, термін окупності, створення/збереження робочих місць, рівень (розмір) заробітної плати.

 


30 серпня у приміщенні Центру зайнятості оголосили переможців.

Переможцем змагань стала Ольга Ліщук. Її проєкт — надання послуг у сфері бухгалтерського обліку і аудиту та створення приватного підприємства «Аудит Бізнес Волинь» визнали кращим. Жінка отримала сертифікат на 30 тисяч гривень на підтримку власної справи.

У коментарі журналістам жінка зазначила, ці кошти вона витратить на купівлю ліцензійних комп'ютерних програм для роботи підприємства.  

«Поспілкувавшись з колегами, я зрозуміла, що є попит на ці послуги. Тому що, підприємцю-початківцю дуже важко саме почати. Не маючи великого стартовго капіталу, утримувати бухгалтера і забезпечити впершу чергу його робочим місцем, це теж дуже затратно. Тобто, є такий момент як допомога бізнесу: подача звітності, ведення бухгалтерського обліку», – розповіла Ольга про причини відкриття бухгалтерського бізнесу.

 




Також з нагоди професійного свята Дня підприємця, який відзначають у першу неділю вересня, нагородили найкращих підприємців міста та району. 

Заступник міського голови Ігор Прокопів разом з секретарем міської ради Вірою Федосюк вручили Подяки міського голови. За сумлінну працю, досягнуті успіхи у праці, вагомий внесок у розвиток малого бізнесу, зміцнення економічного потенціалу міста, активну участь у житті громади та з нагоди професійного свята відзначено підприємців Наталію Фалько, Юрія Клімука, Людмилу Андрієнко та керівника ТОВ «Волинь-Кальвіс» Анатолія Понікарчука.

Подяками райдержадміністрації та районної ради відзначили приватних підприємців: з селища Люблинець Віталія Шворака, села Воля-Ковельська Олександра Ігнатюка, села Дубове Олену Токарчук , села Мощена Миколу Кисляка, села Грушівка Анатолія Берднікова, села Любитів Ірину Кононенко, села Доротище Володимира Шевчика, села Козлиничі Андрія Санько, села Черемошне Володимира Сотнійчука.

 




Коментарі
30 Серпня 2019, 22:02
Примітивний спосіб прихватизації бюджетних грошей...
31 Серпня 2019, 00:36
За наші гроші готують чорних бухгалтерів.
31 Серпня 2019, 11:15
Тих хто не платить податки, ьих і нагороджують
31 Серпня 2019, 13:02
А чому відсутня нагорода за накраще забруднення лісів Ковельського району...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024