Голова Волиньради «перчив» ковельчан за те, що не ходять на вибори

16 Березня 2016, 09:25
1260

Активний ветеран двох Майданів, ковельчанин Сергій Котік подав голові Волинської обласної ради Ігорю Палиці письмову петицію щодо сумнівної забудови біля ковельського водосховища, проти якої уже не перший рік протестують громадські активісти.

«Ми хочемо, щоб ця прибережна територія була для міста. А там пару чоловік повідхвачували собі ділянки і торгують ними – від двадцяти до сорока тисяч «умовних одиниць». І такий бізнес процвітає! На фото ви бачите юних ковельчан, які готуються там до служби в армії. Оце – дерева ми садили, а це – у нас внаглу, цинічно все забирають. Весь цинізм в тому заключається, що, як ми були на Майдані, якраз кров лилася, а саме Кіндер – його угрупування – частинку парка собі забрали», – журився голові обласної ради Сергій Котік.

«Ви ж вибрали мера?» – відказав йому Ігор Палиця, маючи на увазі ковельського міського голову Олега Кіндера.

«Ми його не вибирали – з 52 тисяч тільки 5 вибрали», – обурювався законодавчими перипетіями місцевої «демократії» Сергій Іванович.

«А чого решта не пішли на вибори? Що чекали? Так це ж не правильно! От скажіть, коли ви не ходите на вибори… Прийшло скільки відсотків? Тридцять? Двадцять?» – допитувався Ігор Петрович.

«Він [Олег Кіндер, – ред.] казав нам, що не піде в міські голови», – доводили ковельчани очільнику представницького органу Волині.

«Харашо, коли ви вже побачили…», – констатував Ігор Палиця.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024