У Ковелі «провальне» доручення Кіндера «витягнути» взялися УКРОПівці

17 Березня 2016, 11:50
1291

На розгляд чергової сесії Ковельської міської ради зареєстровано сенсаційний проект рішення «Про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування корупційних дій в радах попередніх скликань».

«Мені, як депутату Ковельської міської ради, стало відомо, що вами, як виконуючим обов’язки голови Волинської обласної організації ВО «Батьківщина», за підсумками селекторної наради під керівництвом голови партії, за участю голів територіальних партійних організацій, депутатів місцевих рад було видано доручення головам міських та районних партійних організацій», – заявляє у депутатському зверненні до міського голови Олега Кіндера автор вищевказаного проекту рішення, депутат із фракції УКРОП Володимир Косцьов’ят.

Про доручення тимчасового керівника Волинської обласної партійної організації «Батьківщини» наше видання розповідало ще у січні цього року в публікації «Кіндер хоче «розслідувати корупційні дії по всій Волині», де можна ознайомитися із текстом самого дорученням.

«Вважаю, що підняті у вашому дорученні питання мають важливе значення, потребують негайного вирішення, а тому, погоджуюсь, що більшість доручень є слушними і обов’язковими до негайного виконання, а саме: пункт 1.3. «Ініціювати створення тимчасової слідчої комісії з розслідування корупційних дій в радах попередніх скликань». Відповідальні: голови міських і районних п/о, депутати міських рад», – цитує в своєму депутатському звернення партійну «директиву» очільника волинської «Батьківщини» член партії УКРОП Володимир Косцьов’ят.

Не дочекавшись від Олега Кіндера та його однопартійців жодних практичних кроків у напрямку реалізації власних резонансних ініціатив, у тому числі й створення тимчасової слідчої комісії, Володимир Кирилович, як він каже, «вирішив допомогти Олегу Олексійовичу в боротьбі з корупцією».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром