У Ковельському суді хотіли закрити справу про хабар

20 Березня 2016, 18:47
2831

У Ковельському міськрайонному суді відбулося, нарешті, підготовче судове засідання у резонансній кримінальній справі по обвинуваченню заступника начальника відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища Ковельського міськвиконкому Дмитра Бручі, якого було торік затримано на хабарі.

На засідання під головуванням судді Тараса Наваляного прибули обвинувачений Дмитро Бруча, процесуальний прокурор Ірина Дикун та захисники підсудного чиновника – адвокати з Луцька Микола Сорокопуд та Вікторія Кондратішина.

Захисник Микола Сорокопуд озвучив клопотання з приводу того, що досудове розслідування у кримінальному провадженні по пану Бручі мало закінчитися протягом двох місяців, а прокуратура не продовжила його у встановленому законом порядку. Отже, за його словами, справа на сьогодні не підлягає розгляду в суді і має бути закрита.

«Підозра, яка пред’являлася, рахується не пред’явленою нашому підзахисному», – заявив пан Сорокопуд.

Прокурор просила відмовити у задоволенні цього клопотання, оскільки воно є передчасним. Ухвалою суду в клопотанні було відмовлено.

Головуючий призначив розгляд кримінальної справи на понеділок, 21 березня. Судове засідання має розпочатися о 9-й годині 20 хвилин.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024