У ковельських школах пролунав Перший дзвоник

02 Вересня 2019, 13:04
У ковельських школах пролунав Перший дзвоник 6299
У ковельських школах пролунав Перший дзвоник

У всіх школах Ковеля відбулися урочисті лінійки.

Цьогоріч у місті за парти сяде 9756 учнів, з них – 1010 першокласники, – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У ковельській школі №11 урочиста лінійка традиційно розпочалась із Гімну України у виконанні духового оркестру та вітального слова директорки Галини Сидорук.

«Сьогодні всі дороги ведуть до школи. Тому, що це свято не тільки дітей, а свято кожної родини. Хочеться, щоб навчання в нашому ліцеї учням приносило радість, батькам - спокій, вчителям - творчість, усім — успіх», – зазначила Галина Олексіївна.

Урочистий захід у школі №11 відвідав міський голова Олег Кіндер.

Найбільше уваги сьогодні було першокласникам. Цьогоріч понад 100 хлопчиків та дівчаток вперше прийшли в одинадцяту школу. Їх виступ надав святу особливої врочистості. За промовами маленьких школяриків уважно стежили старшокласники, але особливо хвилювались батьки, дідусі та бабусі.

Відкрити новий навчальний рік та продзвеніти Перший дзвінок надали честь переможцю у номінації «Учень школи» за підсумками 2018-2019 навчального року, одинадцятикласнику Дмитру Дем’янику та новачку у «країні знань» Іванці Козулі.

Представники міської влади сьогодні взяли участь в урочистих заходах з нагоди Першого дзвоника. Зокрема, секретар міської ради Віра Федосюк завітала в школу-ліцей №7. Радість свята з колективом міської гімназії розділив заступник міського голови Ігор Прокопів. Керівництво, педагогів та учнівську молодь школи №10 вітав заступник міського голови Андрій Товстига. Вдалого нового навчального року побажав учасникам урочистостей, які відбулися у школі-ліцеї №1 керуючий справами виконавчого комітету Володимир Бойко

Читайте також: Син ковельської борчині пішов у перший клас

 




























Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром