Мер Ковеля «відфутболив» члена УКРОПу до приймальні «Батьківщини»

04 Квітня 2016, 18:00
1694

Почин депутата з фракції партії УКРОП у Ковельській міській раді Володимира Косцьов’ята щодо створення депутатської тимчасової слідчої комісії з розслідування корупційних дій в радах попередніх скликань «напоровся» на «штики» міського голови Олега Кіндера.

Як відомо, Володимир Косцьов’ят подав на розгляд сесії міської ради сенсаційний проект рішення, бо не дочекався від Олега Кіндера та його однопартійців жодних практичних кроків у напрямку реалізації їхніх же резонансних ініціатив, а тому «вирішив допомогти Олегу Олексійовичу в боротьбі з корупцією».

Втім, замість того, щоб зареєструвати депутатський проект рішення міськради і винести його на розгляд чергової сесії, як вимагає тимчасовий регламент ради, що діє уже протягом півроку, влада відкараскалася формальною відпискою.

Подякувавши Володимиру Косцьов’яту за активну громадську позицію та небайдужість до політичного життя у місті, Олег Кіндер написав, що внутріпартійні документи ВО «Батьківщина», в тому числі доручення, «не повинні трактуватися як пряма вказівка міського голови депутатському корпусу міської ради».

Олег Олексійович переконаний в тому, що внутрішньопартійне життя політичної організації проводиться виключно з членами партії, а тому запропонував Володимиру Кириловичу із заявою звернутись до громадської приймальні Ковельської міської парторганізації «Батьківщини».


До речі, на запитання: «Чи створять у Ковельській міській раді тимчасову слідчу комісію з розслідування корупційних дій?» дві третини наших читачів підтримали відповідь, що міський голова зробить все, щоб подібних комісій не було. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024