Ковельська мерія «провернула» аферу з офісним стільцем

20 Квітня 2016, 12:10
1096

У березні цього року виконком Ковельської міської ради придбав офісний стілець за рекордною ціною – 8 400,00 гривень. Принаймні, така сума зазначена у трансакції, згідно накладної та договору із приватним підприємцем.

Активний депутат Ковельської міської ради з фракції УКРОП Володимир Косцьов’ят взявся дослідити: який саме посадовець користується такою дороговартісною штукенцією для облаштування комфорту чиновницьких сідниць? Надіслав він звернення до міського голови Олега Кіндера і незабаром отримав відповідь, що виконавчий комітет придбав не одного, а цілих 30 стільців, і всі вони знаходяться в центрі надання адміністративних послуг, про урочисте відкриття якого наше видання нещодавно повідомляло.

«А чи не забагато?» – запитав би О.Бендер в О.Кіндера.

Пан Косцьов’ят ніби й повірив пану градоначальнику, але все ж вирішив перевірити первинні документи для чого завітав у бухгалтерію виконкому міської ради. Тут він попросив надати копії накладної та договір, який згадується у трансакції. Навіть написав з цього приводу офіційне звернення до мера міста. Здавалось, банальна справа – надати обранцю громад копії необхідних документів по витрачанню бюджетних коштів. Втім, в даному разі для чиновників вона стала справжнім головним болем.

Владні рахівники Володимиру Косцьов’яту щиро повідали, що жодного договору із підприємцем немає, а копію накладної так і не надали.

«Лед тронулся, господа присяжные заседатели!» – вигукнув би «великий комбінатор» на події у ковельському «Білому» домі.

Пошуки офісного стільця тривають…


Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром