У школах Ковельщини відзначили свято Першого дзвоника та День знань

03 Вересня 2019, 10:55
У школах Ковельщини відзначили свято Першого дзвоника та День знань 3573
У школах Ковельщини відзначили свято Першого дзвоника та День знань

У школах Ковельського району відбулися святкові лінійки з нагоди свята Першого дзвоника та Дня знань.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

2 вересня привітати вчителів, школярів та їх батьків з початком нового навчального року завітали керівники районної влади: участь в урочистостях у закладі загальної середньої освіти села Зелена взяв перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, в опорному навчальному закладі селища Голоби побував заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк, у решту шкіл Ковельщини прибули представники районної державної адміністрації.

Звертаючись до учнів, Роман Кульцман наголосив, що сьогодні запорукою успіху в житті є якісна освіта, тому потрібно максимально використовувати час перебування у школі, щоб здобути найбільшу цінність для себе – знання. Побажав педагогічному та учнівському колективам щасливого навчального року, гарних оцінок учням, взаєморозуміння та натхнення.

Особливої атмосфери святу додавали вишиванки, у які були одягнені здобувачі освіти, педагоги та батьки.

Ну і як же без незмінних атрибутів святкової лінійки: звучання Державного Гімну України та урочисте підняття Державного прапора одинадцятикласниками, дзеленчання дзвіночка у руках першокласників, сповістили про початок нового навчального року.

 
















Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024