Відомий еколог звинуватив мера Ковеля в поширенні брехні

05 Травня 2016, 13:32
1102

Після оповідок ковельського мера Олега Кіндера на колегії міської ради про те, як хотіли «посадити» головного лісівника Волині Богдана Колісника, до журналістів звернувся відомий у Ковелі еколог, інженер охорони і захисту лісу Василь Козак, який назвав історію, оприлюднену міським головою – маячнею, та попросив опублікувати до нього своє відкрите звернення.

«Пане Кіндере, не обманюйте!

В публікації від 30.04.2016 р. я прочитав малозрозумілий каламбур. На колегії міської ради чомусь раптом «понесло» міського голову п. Кіндера О.О., і він поділився спогадами із присутніми. На серце Олега Олексійовича набігли старі враження: начебто я, Козак Василь Тимофійович, колись давним давно пропонував йому, Кіндеру О.О., чи то депутату облради, чи то голові екологічної інспекції у Волинській області, «посадити» головного лісівника області п. Колісника Б.І. Однак за відсутністю фактів нинішній міський голова цього не зробив. Який благородний чоловік, на думку самого О.О.!

Хотів би привернути увагу читачів, що ці заяви робляться в пасхальні дні. А Олег Олексійович, як неодноразово повідомляли ЗМІ, схильний до вживання деяких продуктів, що одурманюють свідомість.

Про необхідність «посадження» Б.І.Колісника я ні в які органи ніколи не звертався. Як людина освічена (пробачте за нескромність), я добре знаю, що Олег Олексійович, як і в попередній іпостасі, так і в нинішній не відносився і не відноситься до тих, що «садять». То на якого ж дідька мені було звертатися до того ж Кіндера?! А щодо поганого ведення лісового господарства і винищення лісів як в Україні, так і на Волині, я написав і розповів багато. Та, власне кажучи, слідкуйте за телевізійними передачами і зможете про це переконатися.

Прізвище Б.І.Колісника в моїх публікаціях майже не вживалося. Народ дав гідну оцінку діяльності Колісника Б.І. Два роки тому народ вступив у резиденцію волинського «царька». Богдана Івановича дещо потурбували і з розбитою передньою частиною голови він втік з приміщення через задній прохід, відмовившись від «престолу».

Марення п. Кіндера носять дещо ілюзорний характер. Цілком можливо, що подібна ситуація може повторитися і з ним.

І на кінець, пане міський голово, панове депутати різних років! Я ніколи і ні до кого з вас не звертався. Я керувався суто законом, правда декого з вас я притягував до адміністративної відповідальності і про це писав у ЗМІ. Користуючись владою, дехто з вас пробував зі мною розправитися. Ви хотіли це зробити через продажних прокурорів і подібних їм. Я наполегливо оборонявся і виграв суди. Але справа не в цьому.

Шановний Олеже Олексійовичу, якщо Ви вдастеся до брехні ще раз, то я звернуся до суду із позовом, який Ви програєте.

В ці пасхальні дні просив би Творця, щоб усім нам добавив розуму.

Слава Україні!», – йдеться у відкритому зверненні авторитетного ковельчанина – еколога Василя Козака до ковельського міського голови Олега Кіндера.   

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024