На Ковельщині через безгосподарність розікрали колишнє військове містечко

17 Травня 2016, 10:52
1841

Фотознімки розкраденого колишнього військового містечка, яке знаходиться на околиці села Поворськ, передав виданню наш активний дописувач, депутат Ковельської районної ради V та VI скликань, генеральний директор ТзОВ «АВТОР» Анатолій Корнійчук. Чекаючи друзів, які мали приїхати поїздом, він із сином, щоб вкоротити час, вирішили погуляти лісом, поряд місцевого залізничного вокзалу…

«Перейшовши умовне КПП колишнього військового містечка, я побачив страшну картину руйнації та безгосподарності. Пригадалися восьмирічної давнини спогади про День депутата, що був організований Ковельською районною радою і описаний у статті «Як фермера «водили» за носа». Як гаряче та переконливо доводив колега-депутат Степан Чабан про плани збереження державного майна тут, в Поворську. Ще були цілі приміщення штабу та склади, росли багаторічні дерева, милували оком рівні асфальтовані доріжки у лісі», – говорить Анатолій Корнійчук.

Анатолій Авакумович пропонує читачам оглянути те, що лишилося від державного майна, яке так «пильно» оберігали державні мужі. За його словами, «охороною» тут займалося Ковельське лісогосподарське акціонерне товариство «Тур». Виникає резонне запитання: «А що з цього приводу думає районна влада?!» А, може, чиновникам просто «начхати» на це містечко, перетворене людьми на руїну?

«Коли під час проведення районною радою Дня депутата було вирішено поїхати у Поворськ і подивитися, в якому стані перебуває там колишнє військове містечко, то за чиїмсь «велінням» переважна більшість обранців громади відмовилась від поїздки. Не поїхали в тому числі й сьогоднішні керівники району, які вже зараз намагаються передати бодай кудись те, що лишилося від державного майна. Гірко на душі й боляче, що ми такі є!» – із сумом каже Анатолій Корнійчук.









Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39