Прошу не маніпулювати думкою людей, ‒ адвокат фірми Кіндера

21 Травня 2016, 13:23
2409

Адвокат Олена Матвійчук спростовує інформацію, розміщену у статті «Фірму Кіндера представляє адвокат, що головує в Комісії Ковельміськради з питань етики».

Заяву, яка надійшла на електронну пошту, подаємо повністю та без змін:

«З А Я В А

19 травня 2016 року на вашому сайті була розміщена стаття під назвою «Фірму Кіндера представляє адвокат, що головує в Комісії Ковельміськради з питань етики»

Керуючись ст. 277 Цивільного кодексу України, ст. 30 ЗУ «Про інформацію» ВИМАГАЮ НЕГАЙНО розмістити подану нижче інформацію наступного змісту:

«Згідно Договору від травня 2015 року я, Матвійчук Олена, як адвокат здійснюю представництво інтересів МП «МПК» в судах щодо розкрадання та привласнення майна, колишнім директором даного підприємства Іваненком С. М. Даний договір діє до 31 грудня 2016 року. Підстави для розірвання договору – відсутні.

Адвокатською практикою я займаюсь з 2011 року.

З листопада 2015 року я стала депутатом Ковельської міської ради від ПП «Сила людей» та згідно протокольного рішення комісії мене дійсно обрано головою депутатської комісії з питань дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку, конфлікту інтересів. Якщо автор статті має конкретні докази, що моя професійна діяльність впливає на прийняття рішення як депутата міської ради – прошу надати, а не маніпулювати думкою людей.

Також варто відмити, що представником Іваненка С. М. (позивача про справі) є адвокатеса  Демчук Н.В., що, як відомо, є близькою подругою Костьов’ята В. К. та допомагала йому у справі про стягнення коштів з ТОВ «СІМКИ». Саме пан Костьов’ят В. К., депутат від «Укропу», представляв інтереси ТОВ «СІМКИ» згідно Довіреності, директором даного підприємства також був Іваненко С. М.

Отже, в статті викладені неповні дані та власна думка «журналіста», яка ґрунтується на припищеннях.

П.с. Щиро дякую за рекламу Силюку М. В. та замовнику матеріалу»

Дана інформація розміщується у тій самій рубриці зверху над вказаною статтею Силюка М. В. з позначкою «СПРОСТУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ».

З побажаннями пошуку нормальних журналістів,

Олена Матвійчук».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024