Давайте з Ковеля зробимо один великий базар?! – мер Кіндер

23 Травня 2016, 13:56
2062

У вихідні в Ковелі поліція затримала «на гарячому» автомобіль, з якого здійснювалася несанкціонована торгівля, а дві інші машини зуміли «втекти». Про це повідомила на апаратній нараді у Ковельському міськвиконкомі виконуюча обов’язки начальника відділу економічного розвитку та торгівлі Лілія Барна.

«Інцидент було вирішено. Субота-неділя. Всі знають, що ми не працюємо, міліція так само. Я зв’язалась з начальником поліції. Приїхали на місце. Дві машини втекли, а на одну склали протокол», – повідомила Лілія Барна.

Міський голова Олег Кіндер звернувся до Лілії Барної та свого першого заступника Михайла Гетьмана з тим, щоб вони посилили контроль, особливо за перехрестям вулиці Сагайдачного та бульвару Лесі Українки. Олег Олексійович каже, що сам тут їхав і бачив, що з правої сторони стояло 8 машин, з яких «йшла» торгівля.

«Ну, обично там стоїть одна машина. Сервітут даємо на одну машину чи на дві? Ну, давайте базар зробимо ще тут. Там, да? А до цієї центральної площі – дивіться скільки місця. Давайте зробимо базар, тоєсть замість Ковеля великий базар зробим. І главноє, що все буде добре для тих, хто: «От ви мені отут дайте місце, а більше нікому не давайте, то буде порядок у Ковелі». А таких у нас, будемо говорити, 99 відсотків. Один тільки відсоток скаже: «Да слухайте, майте совість!» А всі остальні – оце давайте. Ну, є межа всьому. І ми це замовчуємо, якщо не будемо контролювати», – сердився з приводу несанкціонованої торгівлі Олег Кіндер.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024