Машину мера Ковеля відремонтували за 9 тисяч гривень

08 Липня 2016, 14:16
1691

Автомобіль ковельського міського голови Олега Кіндера «Opel Insignia» (АС 0091 АА) пройшов ремонт у Луцьку в публічному акціонерному товаристві «Волинь-авто», про що свідчить договір між Олегом Олексійовичем і генеральним директором підприємства Юрієм Корольчуком та акт виконаних робіт на 9 359,94 гривень.

У «членовоза» перевірили обладнання та ходову частину, замінили рідину та фільтри, поставили нові гальмівні колодки, ліхтар «хижак Cameleon» та ін.

Як заявляє Олег Кіндер, даний автомобіль використовують у службових цілях секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк та підрозділи виконавчого комітету, що підпорядковані міському голові: бухгалтерія, юристи, відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонно-мобілізаційної, режимно-секретної та кадрової роботи тощо.

Свого часу керівництво «Ковельтепло» без достатніх правових підстав витратило кошти громади міста на новий автомобіль «Opel Insignia», вартістю в чверть мільйона гривень. Своїм розпорядженням № 41-р від 18 лютого 2014 року Олег Кіндер витребував іномарку з комунального підприємства у власне, як міського голови, користування, і яку часто можна бачити на приватному обійсті, де, начебто, проживає ковельський градоначальник.



Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром