Для юних ковельчан відбувся тренінг з втілення молодіжних проєктів

04 Вересня 2019, 18:14
Для юних ковельчан відбувся тренінг з втілення молодіжних проєктів 1069
Для юних ковельчан відбувся тренінг з втілення молодіжних проєктів

У Ковелі відбувся тренінг з підготовки та реалізації молодіжних проєктів.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Молодіжні проєкти допомагають в організації командної роботи. Вони сприяють розвитку лідерських навичок, активізації громадської діяльності, реалізації творчих ідей. Молоді люди – найпотужніший рушій змін в українському суспільстві. Тому їхній голос має бути почутим, а їхня думка – врахована.

Громадські активісти працюють над створенням нових проєктів, проводять івенти та, загалом, роблять усе можливе, аби змінити світ на краще. Не сидять без діла і молоді ковельчани. Останні дні літа виявились дуже плідними для них. До міста, на запрошення молодіжного центру «Місто ідей», приїхав з дводенним інтенсивом Павло Медина – засновник Молодіжного ресурсного центру «Нові крила» з міста Нововолинськ.

Громадський активіст з цікавістю та особливою подачею зумів донести тему тренінгу «Молодіжні проєкти». Його учасники виконували завдання, різноманітні вправи, обговорили проєкти, які розробляють на Волині та Україні. За два дні команди написали та презентували 3 власних розробки; говорили про PR, фандрейзинг, відеомонтаж, на практиці навчалися вести переговори та працювати в команді.

 




Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024