У Ковелі активіст просить владу не займатись марнотратством коштів

19 Липня 2016, 10:42
990

Раціонально використовувати благодійні та бюджетні кошти і не займатись марнотратством, – з таким настійливим проханням виступив голова громадської організації «Спортивний клуб «Ковель», тренер обласної ДЮСШ інвалідів Сергій Панасюк.

Мова йде про викладання неякісної бруківки на березі водосховища, де має бути рекреаційна зона, про що днями повідомляло наше видання.

Своє звернення Сергій Панасюк адресував народному депутату України Степану Івахіву, директору благодійного фонду нардепа «Патріоти Волині» Денису П’ятигорцю та ковельському міському голові Олегу Кіндеру.

Він пропонує провести «круглий стіл» за участю громади, мецената, замовника та виконавця будівництва, незалежних фахівців з укладання спеціальних доріжок, а також тренерів та голів федерацій Волинської області з легкої атлетики, велосипедного спорту, лижних гонок та біатлону, фахівців медицини, які займаються профілактикою та лікуванням опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи організму, щоб обговорити дану ситуацію та внести зміни до будівництва доріжки на березі водосховища.

«Більшість бігунів через незнання загрози бігу по бетонній бруківці продовжать тренуватись, що призведе до травматизму, а самі в найближчий час відчують проблеми з опорно-руховим апаратом», – йдеться у зверненні.

Активіст пояснює, що поверхню доріжки, якій не може бути альтернативи, необхідно розділити вздовж на частини та укладати різними матеріалами: бруківкою – для пішоходів та асфальтним покриттям з дотриманням усіх технологій – для спортсменів та фізкультурників.

«Мене не почув О.О.Кіндер, який висловився: «Немає нічого страшного у тому, що 10 спортсменів не матимуть, де займатися, головне, що тисяча громадян буде ходити!». Власне такий вислів вказує на те, що міський голова не дбає про майбутні здобутки наших спортсменів та здоров’я громадян міста», – вказує Сергій Панасюк.

З його слів, директор благодійного фонду «Патріоти Волині» Денис П’ятигорець, якого він ознайомив із фотознімками щербатої бруківки, сказав, що кошти на укладання бруківки не передбачались.

У своєму зверненні Сергій Панасюк просить негайно припинити укладання бруківки, інакше там він розпочинає акцію непокори з одночасним залученням до неї громади.


Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024