У Ковелі активісту пригрозили кинути у водосховище, якщо не прибере свою машину

21 Липня 2016, 09:40
1191

Про таку погрозу повідомив нашому виданню голова громадської організації «Спортивний клуб «Ковель», тренер обласної ДЮСШ інвалідів Сергій Панасюк.

Як твердить Сергій Панасюк, тренер з боксу Микола Потапчук погрожував кинути його у водосховище, якщо він не прийме з набережної ковельського водосховища свій автомобіль, який перегородив викладання бруківки. Зі слів Панасюка, останній, начебто, висловлювався в адресу нього нецензурною лайкою та переконував, що не буде стояти так, як стоять вони, тобто поліцейські.

«З Ковеля телефонували до Луцька, де я працюю тренером-викладачем і питали, чому це не виховують мене як працівника своєї установи. Зрозуміло, що міська рада, як колись, за часів Радянського Союзу, шукає «ричаги» впливу на свій народ будь-якими шляхами і перш за все через адмінресурс. Телефонував заступник міського голови Ігор Прокопів. Я пояснив своєму керівнику суть справи та додав, що жодні «ричагі» впливу, які б вони ще знайшли, на мою думку, не вплинуть», – говорить Сергій Панасюк.

До речі, наприкінці 2015 року на двір «зама» мера Ковеля з бюджету «вбухали» третину мільйона.



1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024