Депутат Ковельради від УКРОПу наводив «порядки» на «швидкій допомозі»

29 Липня 2016, 17:19
1793

Перед початком пленарного засідання 12-ї сесії Ковельської міської ради секретаріат роздав кожному депутату копію звернення завідувача відділенням екстреної медичної допомоги Сергія Палайди, адресоване міському голові Олегові Кіндеру.

У своєму зверненні Сергій Палайда розповідає про інцидент, який трапився на «швидкій допомозі» 22 липня цього року за участю депутата Ковельської міської ради з фракції УКРОП Володимира Косцьов’ята (на фото – під час акції «Діти Ковеля за мир!»).

Суть справи в тому, що близько 10-ї години ранку Косцьов’ят побачив на бульварі Лесі Українки, біля кафе «Казка», п’яного чоловіка, який лежав під лавкою, і зателефонував на «швидку». За словами Палайди, депутат влаштував суперечку з черговим диспетчером. За викликом виїхала лікарська бригада, аби надати медичну допомогу, але п’яний облаяв нецензурними словами медиків, вказавши, в якому напрямку бригаді слід рухатись.

Лікарі повідомили поліцію про факт порушенням громадського порядку п’яним, і те, що виїзд був безрезультатним, а за неправдивий виклик екстреної медичної допомоги передбачена адміністративна відповідальність. У службовій записці лікар написала, що Косцьов’ят лишився незадоволений формою прийому виклику і прийшов у диспетчерську навчити її «працювати»…



Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром