У мера Ковеля буде новий дах і драбина для евакуації

05 Вересня 2019, 14:53
У мера Ковеля буде новий дах і драбина для евакуації 5384
У мера Ковеля буде новий дах і драбина для евакуації

Ковельська влада приступає до реалізації амбітного плану будівництва нового даху та евакуаційної драбини, що вартує майже 2 мільйона гривень.

Керівництво міста почало виконувати припис Державної служби України з надзвичайних ситуацій щодо влаштування евакуаційного виходу із сесійної зали міської ради.

Нагадаємо, управління ДСНС у Волинській області звернулось із позовом до Ковельської міської ради про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації приміщення сесійної зали до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки. У червні 2019 року рятувальники хотіли опечатати сесійну залу.

У серпні міська влада провела відкриті торги та визначила переможця робіт з капітального ремонту частини покрівлі адміністративного приміщення, де знаходиться так звана сесійна зала. Участь у торгах взяли три суб’єкти господарювання: дочірнє підприємство «Ново-буд» із села Самари Ратнівського району (ця фірма причетна до ремонту резервуарів, які з отруйними відходами уже потекли), ТзОВ «Саша-К», директором якого є депутат Ковельської міської ради Олександр Артишук та ТзОВ «Волбуд» із села Піддубці Луцького району.

Виявилося, що тендерна пропозиція ДП «Ново-буд» не відповідає вимогам тендерної документації, а ТзОВ «Саша-К» не відповідає встановленим кваліфікаційним критеріям. Оскільки у влади були відсутні підстави для відмови ТзОВ «Волбуд», то останнє і стало переможцем торгів, заявивши, що виконає капітальний ремонт покрівлі за 1 млн 760 тис 841,24 гривень. Договір підряду підписано 30 серпня.

До початку виконання робіт підрядник має виконати тимчасову огорожу будівельного майданчика, згідно проекту, який розроблявся приватним підприємством «Ковелькомунпроект».





 

4 вересня на офіційному сайті міста опубліковано оголошення мерії до власників кабельних мереж про те, що з 10 вересня розпочинаються роботи з облаштування даху на адміністративній будівлі на вулиці Незалежності, 73.

«Тому звертаємо увагу власників (користувачів) кабельних мереж розміщених над зазначеною будівлею на необхідність до 10 вересня 2019 року узгодити з управлінням капітального будівництва і житлово-комунального господарства (каб. 218, вул. Незалежності, 73) час і порядок їх перенесення», – йдеться в оголошенні.

Зазначається, що після закінчення терміну узгодження мережі будуть демонтовані без відшкодування збитків. Контактною особою є начальник відділу комунального господарства Сергій Дудка (тел. 6-17-41). 

Коментарі
05 Вересня 2019, 21:22
Давно його пора евакуювати. І утилізувати...
06 Вересня 2019, 05:10
Ще де буде пяне лізти по тій драбині посковзнеться і ребра попереламує...
06 Вересня 2019, 12:01
чотко від людей сйо...буватись буде
06 Вересня 2019, 12:11
Коли будуть викурювати, то драбина згодиться...
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024