Ковельський мер не може жити без «Одноклассників»: «зависає» на забороненому сайті

06 Вересня 2019, 11:55
Олег Кіндер 4280
Олег Кіндер

Очільник органу місцевого самоврядування Ковеля проявляє активність в російській соціальній мережі, яка заборонена в Україні.

Незважаючи на заборону в Україні скандального російського сайту «Одноклассники», ковельський міський голова Олег Кіндер продовжує там «зависати». Останній візит на власну сторінку він здійснив вранці 4 вересня, за півгодини до початку робочого дня, додавши собі нового друга.


 

Загалом же, Олег Олексійович має на «Одноклассниках» 72 друга, один з них – Едуард Наумчик із приміського села Воля-Ковельська, святкуючи колишній день збройних сил Радянського Союзу, до свого портрету додав заборонену в Україні георгіївську стрічку.


 

Олег Кіндер входить на «Одноклассниках» до 13 груп (серед них – «Мы Киндер/Гиндер», «мужской форум о женщинах», «Клуб прихильників Юлії Тимошенко», «Умный комик» тощо), вподобав 6 ігор. Має на сторінці чотири фотоальбоми – особисті, з поїздок до Хорватії та Німеччини (у складі делегації наближених до себе чиновників мерії та депутатів Ковельської міської ради). Одну світлину Олег Олексійович підписав: «Голандя, Амстердам, вулиця…» та розмістив на сторінці 6 січня 2014 року під час Євромайдану. Очевидно, мова йде про знамениту вулицю Червоних Ліхтарів.

На цьому фото – депутати міської ради з фракції «Батьківщина» Юрій Оксенюк та Олена Клімашевська, головна архітекторка міста Людмила Мурай, перший заступник міського голови Михайло Гетьман, Олег Кіндер та заступниця начальника відділу економічного розвитку та торгівлі виконкому Лілія Барна.


 

«Засвітив» ковельський мер і список всіх своїх родичів, які зареєстровані на «Одноклассниках».


 

Про заборону російських соціальних мереж «ВКонтакте» і «Одноклассники» нещодавно висловився радник президента України Володимира Зеленського, керівник діджитал-напрямку партії «Слуга народу» Михайло Федоров. Під час інтерв’ю виданню Лига.net. він сказав, що не рекомендував би знімати блокаду з скандальних соціальних мереж. Політик стверджує, що не бачить у цьому доцільності.

«Там досить багато контенту, який негативно впливає на українців», – зазначив Михайло Федоров.

Коментарі
06 Вересня 2019, 15:32
я так думаю, що ера бандерлогів пройшла і пора повертати українців в нормальне русло життя. Бандерню ніхто й не примушує зависати в однокласниках. фейсбуці ті ж самі обличчя що і в однокласниках. і російської пропаганди там в рази більше. бандерня- вішайтесь
07 Вересня 2019, 00:37
Не за те переймаєтесь, не за те...
07 Вересня 2019, 01:50
Та більша половина українців зависає в Однокласниках! І що? Розстріляти всіх? Знайшли злочинця...
07 Вересня 2019, 02:44
Це залежність
07 Вересня 2019, 12:22
Ти, чмо ватне, знову тут заблудилось зі своїми висерами? Це твій час пройшов. Спитай псковських десантників, що п`ять років вигрівають у пеклі кістки, розтрощені бандерівцями. Вони підтвердять.
07 Вересня 2019, 21:13
Залежність від кремля?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром