Поліція відкрила справу за підробку документу ковельської мерії

30 Серпня 2016, 14:58
1273

Зробити такий дуже не популярний для місцевих правоохоронців крок зобов’язує ухвала Ковельського міськрайонного суду.

Все почалося з того, що ТзОВ «Виробничо-комерційне підприємство «Каскад», в особі директора Володимира Пархонюка, звернулося до відділу поліції із заявою про підробку ковельським міським головою Олегом Кіндеромта приватним луцьким адвокатом Володимиром Хохловим офіційного документу – договору про надання правової допомоги від 27 серпня 2015 року.

Про судові перипетії між мером Ковеля і товариством «Каскад» наше видання неодноразово повідомляло.

Оскільки поліцією такі відомості, надані «Каскадом», не були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, товариство звернулося до суду з проханням зобов’язати керівника органу досудового розслідування Ковельського ВП ГУНП у Волинській області це зробити. На думку директора «Каскаду», мер та адвокат вчинили кримінальне правопорушення, передбачене статтями 358, 366 КК України.

«Адвоката Хохлова «підігнав» Кіндеру і фінансував пан Нагорник, який був замовником рейдерської атаки на наше товариство та в інтересах якого діяв міський голова. Це є чергова недолуга та системна підробка офіційного документу тепер уже особисто Кіндером, яка відбулася з метою уникнення відповідальності за статтею 54 Закону України «Про запобігання корупції», – вважає заявник Володимир Пархонюк.

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк був небагатослівним, безапеляційно задовольнивши заяву товариства.

«У заяві ТзОВ «Виробничо-комерційне підприємство «Каскад» виразно і поза усяким сумнівом просило притягнути осіб до кримінальної відповідальності, тобто заявляв про вчинене кримінальне правопорушення», – вказано в ухвалі суду.



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024