Звільнився підлеглий Кіндера, якому той наказав взяти журналіста «за одне місце»

31 Серпня 2016, 09:15
1345

Сенсаційне повідомлення надійшло з виконавчого комітету Ковельської міської ради: у відставку подав начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Віталій Донець.

У вівторок міський голова Олег Кіндер підписав розпорядження на звільнення і з середи, 31 серпня, Віталій Донець уже не працює в «Білому» домі. Надійні джерела у мерії повідомили наших журналістів про те, що Віталій Вікторович подав Кіндеру «чолобитну» про відставку ще у понеділок, через кілька годин після апаратної наради, на якій мер йому доручив взяти «за одне місце» журналіста – спеціального кореспондента волинської газети «Вільна думка»Миколу Силюка.

Віталій Донець (на фото) до керівництва новоствореним «під нього» управлінням капітального будівництва та ЖКГ трудився директором санаторію «Турія». Весною цього року депутати Волинської обласної ради перевірили діяльність закладу і виявили тут майже 4 мільйони боргів, а директора «Турії» звільнили. Потім чотири ковельчанки через суд стягнули з санаторію заборговану заробітну плату, середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні та моральну шкоду.

Що саме спричинило такий кадровий демарш кіндерового висуванця – втеча від відповідальності за ймовірні фінансові оборудки на щедро засіяній бюджетними грошима ниві міської «комуналки» чи моральний протест щодо гидкої пропозиції «шефа»?

Але це ще не всі «кадрові» новини з ковельської мерії. Як стало відомо, наступного тижня звільняється з посади начальника відділу культури Світлана Кисляк. Хто наступний?..

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром