Обіцянки влади по Ковельській вузловій лікарні – це чисто піар і брехня, – депутат

18 Вересня 2016, 19:50
975

Керівник депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міськраді Ігор Пініс на засіданні громадської ради звинуватив голову Волинської ОДА Володимира Гунчика та міського голову Олега Кіндера у зраді ковельчанам, які хочуть зберегти вузлову лікарню єдиним майновим комплексом, згадавши при цьому проект депутата обласної ради Сергія Слабенка.

«Міська рада проголосувала за проект Слабенка. Приїхав Гунчик – пообіцяв. Я вам хочу сказати інше – вас зрадили. Зрадили повністю. Всі оці обіцянки, що давалися вам – це чисто піар і брехня. Днями відбулася нарада в пана Гунчика. Туди був запрошений і пан Кіндер, цей, який кричав отут: «Я вас спасу!» Ви чули?! Ви дякували йому дуже. Проект гарний намалювали. Він там відразу хотів «віджати» пару гектарів землі, вже знайшов куди – в сторону «другої» школи. Гунчик теж відмовився від всіх своїх обіцянок», – переконував Ігор Пініс членів громадської ради та присутніх ветеранів залізниці та вузлової лікарні.

За словами головного «укропівця» Ковеля, під час наради у голови ОДА Володимира Гунчика на збереженні лікарні «стояв» один тільки керівник фракції «УКРОПу» в обласній раді В’ячеслав Рубльов.

«Один тільки «УКРОП» виступає за те, що має бути збережено цілісний майновий комплекс: госпрозрахункова лікарня з сорока ліжко-місцями, на яку буде дотація з обласного бюджету на пару років, поки заклад стане «на ноги», надання нового медичного обладнання, щоб залізничники мали профогляд і все решта. Владі це не потрібно. Я хочу відкрито сказати: голова міста вам бреше і навіть не намагається виконувати свої обіцянки це як мінімум», – заявив Ігор Пініс.

Він розповів про одну з ідей, яку виношував ковельський міський голова Олег Кіндер.   

«У Кіндера була пропозиція підключити «же-де» лікарню до міського центрального опалення, тобто замість того, щоб провести модернізацію котельні медичного закладу, про що говорилося ще під час приїзду в лікарню Рубльова, міська влада хоче спеціально заганяти лікарню в кабалу. Ну, так не можна робити!» – «розкрив» задум мера Ігор Пініс.

Ну, а на «закуску» він назвав проект депутата Волиньради від ВО «Батьківщина» Сергія Слабенка – «популізмом».

«Проект Слабенка це чистої води популізм. Правда, голова обласної парторганізації, до якої Слабенко входить, не виконує свої обіцянки. То я не розумію: для чого тоді депутат подає такий проект рішення і просить міську раду підтримати? Ми хочемо зберегти цю лікарню. Позицію «УКРОПу» підтримують БПП «Солідарність», «Свобода»… Міський голова не розділяє нашої позиції, на жаль», – нарікає Ігор Пініс. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024