Юних ковельчан запрошують до занять у спортивних секціях

07 Вересня 2019, 16:00
3212

У комплексній дитячо-юнацької школі імені Євгена Кондратовича завершують підготовку до нового сезону. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У нинішньому році у спортивній школі акцент зробили на капітальному ремонті інженерних мереж плавального басейну. Для цього з міського бюджету виділили понад мільйон гривень. За ці кошти вдалось оновити усе, що необхідно для опалення приміщень, подачі та підігріву води. Також придбано новий сучасний, енергоефективний котел.

Директор закладу Олена Клімашевська каже, що бригада працювала усе літо. Об’єм завдань досить непростий. На сьогодні роботи уже вийшли на фінішну пряму: проходить перевірка систем, усуваються недоліки.

«Крім того, поки діти відпочивали, нам вдалось відремонтувати покрівлю. 700 тисяч гривень на ці потреби отримали теж від міста. А за кошти, які ДЮСШ як комунальна установа отримує від надання ряду послуг, провели косметичні ремонти приміщень, заміну каналізаційних мереж, встановили нові перегородки у дитячих роздягальнях та душових», – розповіла Олена Миколаївна.

Школу відкрили у 1994 році. Зрозуміло, що приміщення потребує модернізації. Для потреб закладу щороку виділяються фінансові ресурси з бюджету міста. Зокрема, у 2017 провели оновлення та утеплення фасаду. Торік продовжили ремонт будівлі та благоустрій прилеглої території. Кошти спрямували на ремонт цокольної частини. 

Новий навчальний рік у школі уже розпочався. За словами керівниці, зараз ведеться прийом у спортивні секції. До речі, тут їх діє дев’ять: волейбол, легка атлетика, бокс, плавання, шахи, веслування, кікбоксинг, настільний теніс, карате.

«Важливо створити якомога кращі та комфортніші умови для наших дітей, аби їм хотілось сюди приходити і займатись спортом. Приємно, що це розуміє міська влада, депутати. Вони завжди підтримують наші ініціативи, допомагають. При тому, це не тільки ремонти. Уже стає традицією, що ми отримуємо новий інвентар, форму для команд. Наші найуспішніші спортсмени, тренери — стипендії міського голови. Це хороший стимул для нас, мотивація для колективу, вихованців школи. Сподіваємось, що цей навчальний рік буде для нас успішним. Запрошуємо до нас юних ковельчан. Приходьте і вибирайте собі секцію до вподоби», – підсумувала Олена Клімашевська. 

 





Коментарі
07 Вересня 2019, 22:02
Корупція. В басейн місць нема
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром