Депутати Ковельради хочуть резервувати у місті земельні ділянки

21 Вересня 2016, 15:32
953

На чергову сесію Ковельської міської ради подано проект рішення про резервування земельних ділянок для наступного відведення учасникам бойових дій, інвалідам війни, а також членам сімей загиблих учасників бойових дій, в тому числі АТО.

Авторами даного проекту є керівники чотирьох депутатських фракцій – Ігор Пініс («УКРОП»), Олександр Місяць (Радикальна партія Олега Ляшка),Сергій Кошарук (БПП «Солідарність»), Вадим Ткачук (ВО «Свобода»), які хочуть, аби місцева влада створила резерв земельних ділянок за рахунок земель, що не передані у користування або власність. Все це має бути спрямовано на реалізацію першочергового права пільговиків на отримання землі для індивідуального будівництва та ведення садівництва.

Окрему думку з цього приводу письмово висловив начальник юридичного відділу виконкому Ковельської міської ради Геннадій Куптій, який вважає, що даний проект суперечить вимогам чинного законодавства, обмежує права та законні інтереси громадян, в тому числі пільгових категорій, та виходить за межі повноважень міської ради.

Засідання постійної комісії Ковельської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудування має відбутися у четвер, 22 вересня, о 10-й годині в залі засідань виконавчого комітету. Однак надійні «джерела» наших журналістів у «Білому» домі стверджують, що засідання ймовірніше не відбудеться через відсутність кворуму…




Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром